Helipidav alumiiniumraamis lükanduks

Walleniumil on hea meel teatada, et meie tootevalikusse on lisandunud järjekordne uus toode- helipidav alumminiumraamis lükanduks. Välja töötatud lahendus on spetsiaalsete tihenditega, klaasiga ning konstruktsiooniga, mis isoleerib heli kuni Rw 30 (dB) ulatuses. Lahenduse tõhususele andis omapoolse kinnituse ka Eesti Terviseameti kesklabori füüsikalabor, väljastades selle kohta vastavussertifikaadi.

Endiselt kuuluvad meie tootevalikusse vaheseinad kontorisse, klaasvaheseinad büroosse, puituksed, alumiiniumuksed, täisklaasist uksed, helikindlad ja heliisolatsioonita voldikseinad, helikindlad siirdeseinad, täisklaasist siirdeseinad, trepi piirded, rõdupiirded ja paljud teised siseruumidesse kuuluvad seinalahendused.

Kommenteeri

Teie e-posti aadressi ei avalikustata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>